ARKIV / MØTER 2017

MØTER OG AKTIVITETER I 2017

18. DESEMBER: ÅRSAVSLUTNING  MED JULEBORD

Ørskog Rotaryklubb avsluttet året 2017 med julebord der alle tok med seg noe mat. Bordet var fint dekket av klubbkomitéen. President Harry Klein Hulse takket alle for innsatsen siste året. Samtidig nevnte han at, uansett hva slags person en er og uansett hvor en bor, så har alle samme behov. Det er fysiologiske behov (mat, drikke, søvn), trygghetsbehov (sikkerhet, beskyttelse), sosiale behov (tilhørighet, kjærlighet), anerkjennelse (selvaktelse, status) og selvrealisering (personlig, åndelig). Alle disse behov ligger også i Rotary sin ånd: å hjelpe andre som har vansker med å komme opp i toppen av Maslov sin behovspyramiden. Vi tenker på de som i juletiden ikke har mat og drikke og ikke føler seg trygge. I det nye året skal Rotary fortsette med å ha fokus på disse menneskene. 

God jul og et godt nytt år. 


11. DESEMBER: FOREDRAG LARS ØYVIND BALTZERSEN, ICONIC NORWAY

Lars Øyvind Baltzersen er daglig leder i Iconic Norway i Vestnes. Han fortalte om  hvordan den spennende forretningsideen oppsto, om produktet, kundegrunnlag og framtida. Iconic Norway tilbyr en bred samling av håndplukkede opplevelser i Norge til de som ønsker å oppleve norske fjord, fjell, by og bygd; året rundt. Både luksuriøse som mer enkle opplevelser kan bedriften tilby. Iconic Norway satser hovesakelig på det amerikanske og engelske markedet. 

 


27. NOVEMBER: KARI LØKEN OM ROTARY KLUBB OG SOSIALE MEDIA

Kari Løken fra Giske Rotaryklubb jobber i Tafjordkonsernet med kommunikasjon. Hun holdt et engasjert foredrag om hvordan vi kan bruke Facebook på en optimal måte, hvordan Rotaryklubbene i distriktet kan hjelpe hverandre med å få mer oppmerksomhet. Vi må bli flinkere til å bruke Facebook, like hverandre, like og dele innlegg, samt reagere på innlegg. Være positiv når du skriver et innlegg,  og bruk bilder, emoticons, smilies. Tekstene burde ikke være altfor lange. Kari anbefalte også å ta i bruk business manager fra Facebook og kjøpe plass på Facebook. Det koster ikke mye og er veldig målrettet.




20. NOVEMBER: HARALD ESPELAND OM BEDRIFTEN NORINSECT AS

Harald Espeland informerte oss om bedriften NorInsect AS i Stordal, et initiativ fra Peder Vikenes. Bedriften satsar i første omgang på å utvikle larver som kan bli til dyrefôr, ikkje minst i oppdrettsnæring. Men deler av larvene kan også brukes i for eksempel kontaktlinser eller hudkrem. Og avføringen kan brukes til gjødsel av høy kvalitet. Det er litt for tidlig for å få nordmenn til å spise larver. En spennende satsing med stort utviklingspotensial, ikke bare i Stordal.



13. NOVEMBER: BEDRIFTSBESØK FILTRA AS

Osvald Ringstad tok oss imot og presenterte bedriften Filtra AS. Filtra leverer skreddersydde produktløsninger til et marked som ønsker ren luft og rent vann. I 201o ble Filtra AS kåret til Gaselle-bedrift. Dette betyr at bedriften har minst doblet omsetningen over fire år. Vi takker Osvald for denne kvelden.




9. NOVEMBER: TEMAKVELD GISKE ROTARYKLUBB

President Harry Klein Hulse en incoming president Gert Rietman representerte Ørskog Rotaryklubb op temakvelden fra Giske Rotaryklubb om digital undervising med lese- og skrivebrett som verktøy. 


30. OKTOBER: FOREDRAG OM WALES AV TRUI KLEIN HULSE

Trui Klein Hulse (18 år) fikk muligheten å reise gjennom Rotary International på en Sommercamp for ungdom. Blant mange land å velge mennom valgte hun Wales. Hun ga et foredrag om hva hun opplevde på turen og hva denne Sommercampen har betydd for henne. Gjennom å vise bilder fikk vi et inntrykk hva slags aktiviteter ungdommen i Wales fikk oppleve. Og det var ikke lite! Foredraget ble utført på en svært humoristisk, god og fremragende måte. Latteren satt løs hos mange. Tusen takk til Trui for en fin kveld. Og for tilbudet om å hjelpe oss med å få nye ungdom på en Sommercamp i 2018.




23. OKTOBER:   SKALLDYRKVELD

Hva passet bedre å hygge seg med gode skalldyr og drikke enn i det ombygde naustet av Sigmund Stene ved Storfjorden på Sjøholt? Her møtte 20 medlemmer med følge og koste seg ved fin dekket bord og nydelig utsikt over fjord og fjell. Takk til klubbkommitéen for tilberedingene og Sigmund for å avstå naustet til dette formålet! Vi kommer gjerne igjen!



16. OKTOBER:  BJØRN STEINAR SKARBO OM STORFJORDENS VENNNER

Bjørn Steinar, nestleder i Storfjordens Venner, holdt et spennende foredrag om Foreningen Storfjordens Venner sin arbeid, med assistanse fra æresmedlem Asgeir Kvernberg. 

Foreningen ble stiftet i 1975, og arbeider for å verne om kulturminne og levende tradisjon. Interesseområdet for foreningen er nedlagde fjord- og fjellgardene kring Storfjorden på Sunnmøre med fjordarmene Geirangerfjorden, Sunnylvsfjorden, Norddalsfjorden og Tafjorden. På fråflytte fjord- og fjellgarder ved Storfjorden gjenreiser og restaurerer Storfjordens Venner bygninger finansiert ved egne midler, dugnad, offentlige og private tilskudd. 

Bjørn Steinar hadde for lite tid til forelesningen om alle prosjekter foreningen har realisert. Derfor skal det bli en del II i løpet av januar/februar 2018.



9. OKTOBER:  EGOFOREDRAG HELGA FÆRØY

Helga Færøy hold egofordrag etter at hun siden januar ble medlem i Ørskog Rotaryklubb. Født op oppvokst på Færøy i Solund kommune kom Helga til Sunnmøre gjennom forskjellige arbeidsplasser og bosteder. Hun er siden oppveksten svært opptatt av hest og har og gitt kurs i hesteriding. Nå er hun felles landbruksjef for Nordre Sunnmøre landbrukskontor mellom Sula, Ålesund, Stordal, Skodje og Ørskog. Helga er gift og har tre barn.
 
Samme kvelden ble Åse Kristin Reite sin 70-årsdagen feiret på forskudd. Hun hadde dekket fine bord og etter egoforedraget koste vi oss med eplemost, ost, kjeks, frukt kaffe og bringebærkake.

Tusen takk til Helga og Åse for fint foredrag og bursdagsselskap!




26. SEPTEMBER:  TEMAKVELD KOMMUNEREFORM

Spjelkavik Rotaryklubb inviterte til felles Rotarymøte. Temaet var kommunereformen. Prosjektkoordinator for Nye Ålesund Anne-Berit Støyva Emblem ga en gryndig gjennomgang av kommunesammenslåing mellom kommunene Haram, Sandøy, Skodje, Ørskog og Ålesund. Fra Ørskog deltok 8 medlemmer og 1 gjest. Vi takker Spjelkavik Rotaryklubb for en interessant temekveld.


18. SEPTEMBER:  MINI-EGOFOREDRAG INGERI OG IVAR

Vi takker Ingeri Madsen og Ivar Holmeide for to underholdende mini-egoforedrag. Ingeri fortalte blant annet om oppveksten på gården, og hvorfor hun valgte å bli fysioterapeut og ikke flyvertinne. Og Ivar fortalte blant annet om sine sommerjobber på MRF-ferjene og sin karriere i politiet. 




17. SEPTEMBER: POLIOMARSJ

I nydelig høstvær var det 40 personer som deltok 3. poliomarsjen på Ørskogfjellet, et fellesarrangement i regi av Vestnes og Ørskog Rotaryklubb. Inntektene av startkontingent og salg av pølse ved Måslia og ved Jutevatnet går i sin helthet til poliofondet. Vi takker alle for støtten. Her et bildet som er tatt ved Jutevatnet. 




29. AUGUST: BESØK DISTRIKTSGUVERNØR

På tirsdag 29. august fikk vi besøk av den nye guvernøren Wictor Sandvold og  assisterende guvernør Harald Tronstad. Det ble  et hyggelig møte hvor Ørskog Rotaryklubb presenterte aktivitetene sine, og hvor det var anledning til å utveksle erfaringer. Guvernøren viste stor interesse for klubben og engasjementet som ble vist. Et viktig tema ble rekruttering av nye medlemmer. Vi takker guvernøren og assisterende guvernøren for besøket. Etter besøket gikk turen videre til Brattvåg Rotaryklubb.



21. AUGUST: ALFRED WOLSDAL OM HMS

Alfred Wolsdal er spesialist i Helse, Miljø og Sikkerhet og har jobbet med HMS  i store selskap, som blant annet Rolls Royce. Han holdt et engasjert foredrag om viktigheten av HMS i både store og mindre bedrifter og organisasjoner.  Hvordan kan en støtteprosess som HMS-arbeid føre til inntjening for helt alminnelige virksomheter? Helse, miljø og sikkerhet blir fremdeles betraktet som en pålagt ulempe i mange virksomheter i Norge, og mange ledere lar sine personlige holdninger "prioritere" vekk tid til systematiske HMS-oppgaver. HMS er heller ikke en kjerneprosess, som er direkte inntektsgivende for vanlige bedrifter, men en støtteprosess som krever tid og ressurser fra den/de involverte.



14. AUGUST: DUGNAD GAMLEBANKEN

Ørskog Rotaryklubb startet sitt første møte etter sommeren med dugnad på Gamlebanken. Ti medlemmer har ryddet inn og ute rundt huset. Plenklipping, raking, vindusvask, fjerning ugress, stell av blomster i pottene sto på agendaen. En kaffekopp med noe i bite i hørte også til. Takk til alle for god innsats.




19. JUNI: HARRY KLEIN HULSE PRESIDENT 2017/2018

Presidentskifte fant sted ved Nerskøyaløa i Skodje. Bjørn Nedreskodje har utført et flott restaureringsarbeid på denne gamle løa. Vi holdt oss til den tidligere sauefjøsen der vi hadde en veldig hyggelig stund i lag. Men før det kunne presidenten Janet Roelofs hedre to personer med Paul Harris Fellow (PHF). Det var Ivar Holmeide, medlem i mer enn 20 år og ikke-medlem Gunnhild Todal fra Frivilligsentralen. Ivar har vært og er fortsatt et svært aktivt medlem, nå gjennom 20 år. Han kjenner Rotary inn og ut og sitter med utrolig mye kunnskap. Ivar har også engasjert seg i mange andre områder, blant annet i Røde Kors. 
Gunnhild Todal har siden 2008 hatt en aktiv rolle i alt som har med frivillig arbeid å gjøre: Elvastien, merking Stikk UT-poster, Ørskogdagene, motivator for de frivillige, og m.m. Hun sier aldri nei og er en pådriver til å hjelpe frivillige med å gjør den jobben de selv  gjerne vil gjøre. 
Etter maten var det tid for Janet Roelofs til å takke medlemmene for veldig god innsats gjennom sitt år som president. Arvid Furseth gikk ut av styret og ble takket for det ryddige arbeidet som kasserer i fire år. Harry Klein Hulse fikk på seg den flotte Ørskog Rotarykjeden og han tok stafettpinnen over for det kommende året. Lykke til!



Klikk her for å se flere bilder (PDF).


17. JUNI: SUNNMØRSPOSTEN: ØRSKOG ROTARYKLUBB ER MED I PROSJEKT MAMA CLARA



8. JUNI: BESØK INTERNASJONAL UNGDOM

Torsdag 8.juni fikk Ørskog Rotaryklubb besøk av 35 ungdommer i alderen 15-19 år som har bodd i Norge i ett år i forbindelse med Rotary sitt ungdomsutvekslingsprogram.
Det var totalt 35 ungdommer samt 4 ledere som var med på denne norgesturen som varte i 1 uke. Denne turen var avslutningen på ungdommenes sitt år i Norge før de skulle reise tilbake til sine respektive hjemland. Ungdommene kom fra 10 forskjellige land og de som var lengst hjemmefra kom fra Argentina, Brasil og New Zeland.

Ungdommene hadde før de kom til Sjøholt vært på besøk til en del andre rotaryklubber, og de bodde på Fjellstova på Ørskogfjellet i 2 døgn. Ungdommene fikk servert middag på «Gamlebanken» torsdag 8.juni om kvelden av Ørskog Rotaryklubb.

Fredag 9.juni gikk turen for ungdommene med ledere til Ålesund sammen med Anja Michaelis og Ivar Holmeide som guider. De ble vist rundt i sentrum før turen gikk opp trappene til Fjellstua hvor de fikk se Ålesund og omland fra «lufta». Turen gikk videre til NTNU Ålesund, hvor ungdommene fikk servert lunsj før de fikk prøve simulatorene på skolen. Etter dette gikk turen om Skodjebruene til Vestnes, hvor ungdommene fikk besøke VARD sitt anlegg i Tomrefjord. Under besøket på VARD sitt skipsverft i Tomrefjord fikk ungdommene servert middag og deretter informasjon om verftet av innkommende president i Vestnes Rotaryklubb Johan Hjelvik.

Fredagskvelden ble avsluttet med bålkos ved hyttene på Fjellstova og tidlig lørdag morgen reiste ungdommene videre til Molde og Atlanterhavsvegen på vei til Trondheim. Etter overnatting i Trondheim skulle så ungdommen reise tilbake til Oslo hvor turen ble avsluttet.




29. MAI: MARIA DVERGSDAL OM LIVSMESTRING PÅ GÅRDEN

Krikane gård i Norddal drives av Hans Martin Gjedrem og Maria Dvergsdal. Hoveddrifta gå gården er sauedrift og drives av Hans Martin. Maria er "hovedpersonen" innen grønn omsorg og har størst kompetanse (mastergrad) med dyrebasert miljøterapi og med gården som pedagogisk resurs. Foran et interessert publikum fortalte hun engasjert om bruk av hest i dyrebasert miljøterapi med skoletrøtte elever, samt om de meget positive resultatene: «For en deilig følelse, å kunne mestre et så stort dyr».....




22. MAI: BESØK SANSEHAGEN ØRSKOG SYKEHEIM

I kveld besøkte vi Ørskog sykeheimen der vi fikk omvisning i sansehagen som etter støtte fra kommunen, kronerulling og gåver kam i stand rundt 2013/2014. Sissel Longva Refsnes, einingsleier på sykeheimen, tok 8 medlemmer imot og fortalte om hva slags betydning de tre hagene har for beboere. Gradvis ble den største sansehagen på østsiden av sykeheimen bygd opp. Et flott og fin gjerdet av glass er satt opp og gjør at utsynet ikke blir hindret. Her finnes det lysthus, fontene, ornamenter, planter, busker, planter i bed og potter og krykker. Krydder i høge kasser gjør at beboere lett kan ta på de og lukte. Dyr har det også kommet: en hannkatt. Og om ikke alt for lenge blir det enda flere dyr: det skal bygges hønsehus. Hønsene skal kun bo der om sommeren. 
At sansehagene ikke bare har betydning for beboerne kommer til uttrykk i Sansehagens venner. Det er en gruppe frivillige som tar seg av stell av sansehagene. Da vi besøkte sykeheimen så alt velstelt ut! 
Vi takker for at vi fikk besøke sansehagene og som takk ga vi en fin stor hengesurfina som ble hengt opp ved lysthuset. 



25. APRIL: DUGNAD FOR PROSJEKT MAMA CLARA

Våren er like rundt hjørnet og da skal Gamlebanken se fint og velstelt ut når huset leies ut i  forbindelse med konfirmasjon, familie- og klassetreff. Dugnadsarbeid sto derfor på programmet. Disse arbeidsvillige personer har jobbet med følgende: generell støvtørking og vasking av gulv i begge rommene, Støvsuging på 2. etasje, koblevinduene ble skrudd fast, ugress ble fjernet og særlig kjøkkenet fikk en ekstra vask. En kaffepause med "noko godt att" ble det selv sagt også og praten rundt bordet gikk. Bra jobba alle som var med!



24. APRIL: TEMAKVELD OM LYNTOGET I MØRE OG ROMSDAL

Det var Ørskog Rotaryklubb sin tur å arrangerer en temakveld i lag med de øvrige rotaryklubber i Nordre Sunnmøre, distrikt 2305. Til anledning hadde vi invitert Thor Westergaard Bjørlo, sekretær Lyntogforum Møre og Romsdal. Han holdt et svært interessant og engasjert foredrag om "Lyntog Oslo – Trondheim/Møre og Romsdal". For mange er kanskje lyntogforbindelse mellom Oslo og Møre og Romsdal en utopi, men i virkeligheten kommer realiseringen nærmere og nærmere; særlig når det er tatt opp en setning om lyntog i nasjonal transportplan. Det antydes at lyntogforbindelsen kan være der om kanskje 15 år. Det er ikke bare en viktig transportmiddel men har likeså viktige og positive samfunns- og klimamessige effekter. 

Det var kanskje litt trangt om plassen når hele 45 personer møtte opp, men vi er svært fornøyd med oppmøte. Vi takker Thor for foredraget om et spennende tema.




27. MARS: EGOFOREDRAG THEO BAAS

Theo Baas er medlem i Ørskog Rotaryklubb i over et år og det var hans tur å gi et egoforedrag. Theo har hittil hatt et interessant og aktivt liv som startet i Nederland der han ble født til nåtid i Ørskog kommune. I Ørskog Rotaryklubb er han medlem i programkomitéen. Tusen takk for et flott og til tider humoristisk foredrag!



25. MARS: OPPMERKSOMHET PETS PÅ DOMBÅS

Sykkylven, Stranda og Ørskog Rotaryklubb fikk overrekt utmerkelser fra Rotary International under årets PETS lørdag 25. mars 2017. Dette for deres bidrag til TRF i 2015/16. Ørskog fikk 3. plass. Dette var en hyggelig melding og utmerkelse å få. Her er innkommende presidenter i klubbene sammen med DG Gunnar Kvalsund. Ørskog Rotaryklubb sin innkommende president Harry Klein Hulse er 2. fra venstre.



20. MARS: TORSKEKVELD

Tradisjonens tro samlet medlemmene seg på Gamlebanken der de hygget seg med god torskemat på Torskeaften. Det ble selvsagt spist, drukket, synget. Praten gikk rundt det fin dekkede bord, torskematen med tilbehør smakte veldig bra og kvelden ble avsluttet med en god dessert og kaffe i sidestua, der et lotteri hørte til. Torskeaften er en tradisjon som vi hvert år skal ta vare på.



13. MARS: THE ROTARY FOUNDATION

Et viktig trinn i Rotarys historie var opprettelsen av The Rotary Foundation (TRF) i 1917. I 2017 eksisterer TRF 100 år. Rotary-fondet vokste med årene til å bli et kraftig virkemiddel i Rotarys arbeid for å støtte ungdom i utdannelse, internasjonal kontakt, lokale og globale samfunnsprosjekter. Et utall av aktiviteter som etter hvert har hjulpet hundrevis av millioner mennesker. John Stennes er leder for TRF i vårt distrikt 2305. Han ga i kveld et foredrag om hva TRF innebærer, hvordan den har utviklet seg og hvordan den kan utviksler enda mer. Tusen takk for at du kom til oss, John!


6. MARS: OPPTAK NYTT MEDLEM PÅ PRESIDENTENS MØTE

Det var med stor glede at Ørskog Rotaryklubb tok opp et nytt medlem i kveld på Presidentens møte. Det er Helga Færøy, som jobber som landbrukssjef i Ørskog kommune. Janette Osland Steinvik, som har fått Helga i klubben, fikk æren til å sette på Rotary-pins. Vi ønsker Helga hjertelig velkommen i klubben og ønsker henne lykke til!



27. FEBRUAR: ZARINA TIBILOVA OM ORGONITT

Zarina Tibilova og Sebastiaan van der Velde holdt et foredrag om Orgonitt og kosmoenergetikk. Orgonitt er et energiverktøy, som transformerer negativ energi til positiv energi. "Gjennom påvirkning fra kosmoenergetiske kanaler vil alle, som ønsker å forandre seg selv og sitt liv, få hjelp til å bli en mer harmonisk, sunn og en glad person.", sier Zarina som har startet Orgonitt i 2013. Hun lager blant annet smykker og pyramider som omdanner negativ energi til positiv energi. Smykker kan en bære rundt halsen mens andre gjenstander kan en ha i huset, elektrisitetsskap eller hage. Sebastiaan gir kurs i spirituell veiledning og healing. Kosmoenergetikk gir, i følge Sebastiaan, mennesker mulighet til å danne seg et nytt verdensbilde og til å skape rom for åndelig vekst.


20. FEBRUAR: UTVIKLING OG PLANER FOR MOA BUTIKKSENTER

Ålesund Rotaryklubb inviterte alle klubber på Nordre Sunnmøre til en temakveld med tema "Utvikling og planer for Moa butikksenter". Til dette hadde de inviterte senterleder Anne Nærbøvik. Det ble en grundig gjennomgang av Moa kjøpesentrene, fra da de starter til nåværende tidspunkt og nye utviklinger framover. Olav Thon, som med sine 93 år fortsatt bestemmer det meste, og som er eier og største investoreren, utvider Moa med et nybygg som gjør at arealet økes med 28.000 m2. Dermed blir Moa største kjøpesenteret i landet. I nybygget kommer det også kinosaler. Det ble stilt en god del spørsmål der blant annet Ikea-tomten, infrastruktur og større parkeringsplasser ble nevnt. Det var et interessant foredrag der fire personer fra Ørskog Rotaryklubb deltok. Takk til Ålesund Rotaryklubb for initiering av møtet!



13. FEBRUAR: ANNIKA OLLQVIST OM OPERATION SMILE 

Mandag 13. februar holdt Annika Ollqvist, anestesisykepleier ved Ålesund sykehus, et svært interessant foredrag om sitt arbeid i "Operation Smile". Operation Smile er en internasjonal medisinsk veldedig organisasjon som har gitt hundrevis av gratis operasjoner til barn og unge voksne i utviklingsland som er født med leppespalte, ganespalte eller andre ansiktsdeformiteter. Det er en av de eldste og største frivillige-baserte organisasjoner dedikert til å forbedre helsen og livet til barn over hele verden gjennom tilgang til kirurgisk behandling. Siden 1982 har Operation Smile utviklet kompetanse i å mobilisere frivillige medisinske team (kirurger, barneleger, leger, sykepleiere ) til å utføre kirurgiske oppdrag i ressursfattige miljøer mens man følger de høyeste standarder for omsorg og trygghet. Grunnlagt og basert i Virginia, USA, har Operation Smile utvidet sin globale rekkevidde til mer enn 60 land. 

Som takk ble det loddsalg og inntekten ble overført bankkonto "Operation Smile". 



23. JANUAR: MINI-EGOFOREDRAG

Ørskog Rotaryklubb har startet med mini-egoforedrag. Det vil si at medlemmene som i lang periode har vært medlem får muligheten å gi et foredrag til de nyere medlemmer, slik at også de blir bedre kjent med de "gamle" medlemmer. Først ute var Rolv Amdam og Johan Daae Qvale på møte i desember 2016. I kveld var det Arvid Furseth og Sigmund Stene sin tur. Arvid var i 1980 med å stifte Ørskog Rotaryklubb så han har lang tjeneste i Rotary generelt og vår klubb spesielt. Sigmund er medlem siden 2006 og har også gjort sin fortjeneste i Rotary sin ånd. Tusen takk til begge for informativ og  humoristisk mini-egoforedrag.




23. JANUAR: BJØRN ØDEGAARD OM PROSJEKTENE I NEPAL

Bjørn Ødegaard forttalte med stor engasjement om prosjektene han har vært med på i Nepal, som vannkraftutbygging, yrkesskole, sykehusbygging, levering av burkt tannlegeutstyr, en sykepleierskole og gjennoppbyggingen etter jordskjelvet. 



16. JANUAR: SANTIAGO DE COMPOSTELLA

Når seks damer fra Ørskog har vært på tur, derav fire Rotary-medlemmer, kan en ikke bli sur. De har vært på en vandretur i Spania der turen gikk gjennom en del av Spania til Santiago de Compostela. Kvelden startet med sang som omhandlet vandreturen. Med bilde- og suvenirvisning fikk vi et innblikk i hvordan turen har vært. En spesiel Santiago-terte fikk vi servert til kaffen. Vi takker Åse Kristin, Oddfrid, Marit, Grethe, Jorunn og Brit for en interessant fortelling om det de har opplevd i Spania. 




Møteinformasjon ørskog rotaryklubb

Møteinformasjon

Møtested: Gamlebanken
Adresse: N/A
Postnummer: 6240
Sted: ØRSKOG
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 19:30
Møtespråk: no

Place content here

Møtearkiv fra
før August 2022




rotary lenker












Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Place content here